Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

Achilles - MVV 2 oktober

Please try entering https://graph.facebook.com/1247891978607907/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

De Businessclub van Achilles’12 heeft zondag 2 oktober de 2e activiteit van het seizoen 2016-2017 gehouden. De businessclubleden waren samen met de ouders van de 1e elftalspelers uitgenodigd in de sponsorruimte voor een lunch voor de wedstrijd Achilles’12-MVV. Om 12.45 heette de voorzitter van de businessclub Ronald Westerhof iedereen van harte welkom. Voor de overigens heerlijke lunch gaf onze trainer van het 1e elftal, Jeffrey de Visscher, een presentatie waarin hij zijn plannen en werkwijze toelichtte voor het komende seizoen. Nadat Achilles 1 met 4-1 had  gewonnen van MVV was het natuurlijk na de wedstrijd nog erg gezellig in de sponsorruimte met de ouders, sponsors en spelers en begeleiders van het 1e elftal. Deze gezamenlijke bijeenkomst werd door iedereen als bijzonder leuk ervaren en is goed voor de binding binnen de club. Het is dan ook voor herhaling vatbaar.
Frans Kattenpoel
Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Van Loon beletteringSigmaxAannemersbedrijf Steggink BVKnoef, specialist voor bouw en industrieNLG WerkvermogenHypotheekcompany HengeloGI Business promotorsLoohuis HeftruckserviceEetcafe De Blauwe EngelDr. WeigertPowerspexKey West Bedding BVVST verspaningFysio Centrum KammingaPreviderBuro Fons NijlandValadisEurosport BorneBloom PersoneelsdienstenMK Technology GroupEgberink dakbedekkingenDroste BouwgroepPopScoolBDOBCT Architecten, ingenieurs en adviseursRiwal HengeloLegtenberg ElektrotechniekArt2Coolbunte kleur en interieurKlein Poelhuis InstallatietechniekCanisaVisionflexNetwerk NederlandSickman personenvervoerTolettoHuiskes Kokkeler AutoleaseOZF | AchmeaVincent zonwering