Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

BWO - Achilles 12 maart

Please try entering https://graph.facebook.com/1440418242688612/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Zondag 12 maart heeft de Businessclub van Achilles’12 de sinds vorig jaar traditionele wedstrijd gespeeld tegen de BC van BWO op het terrein van de Noork.
Onder een lekker voorjaarszonnetje trad Achilles’12 aan met veel gastspelers omdat een aantal BC leden naar Ajax-FC Twente waren. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en Achilles’12 had in Willem van Duist een uitstekende keeper die heel lang zijn doel wist schoon te houden. Na al een paar keer een aantal prima reddingen verricht te hebben, moest hij uiteindelijk toch een doelpunt toestaan. Achilles’12 had ook zeker wel een paar kansen, maar had o.a met  de oud elftal spelers Benno Goosen en Gerard van Duursen niet het juiste geluk. Schoten tegen paal en keeper gaven niet het goede resultaat.
Eindstand derhalve 1-0 voor de BC van BWO die overigens 2 snelle jonge spelers tot hun beschikking hadden waarmee ze terecht een beroep konden doen op de overwinning. Na de wedstrijd werden we door de BC van BWO uitstekend ontvangen met een uitgebreidde lunch en natuurlijk diverse drankjes die gezamenlijk in een prettige sfeer genuttigd werden op het mooie terras van het clubhuis van BWO.
Ondertussen konden we de wedstrijd van onze eerste elftallen bekijken waar de eindstand 2-2 is geworden.
Frans Kattenpoel
Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

SigmaxLoohuis HeftruckserviceValadisDroste BouwgroepKey West Bedding BVBuro Fons NijlandBCT Architecten, ingenieurs en adviseursSickman personenvervoerHuiskes Kokkeler AutoleaseOZF | AchmeaLegtenberg ElektrotechniekDr. WeigertEetcafe De Blauwe EngelArt2CoolNetwerk NederlandFysio Centrum KammingaMK Technology GroupAannemersbedrijf Steggink BVBloom PersoneelsdienstenNLG WerkvermogenGI Business promotorsVST verspaningPowerspexPopScoolTolettoVan Loon beletteringBDOVincent zonweringPreviderRiwal HengeloCanisabunte kleur en interieurEgberink dakbedekkingenKlein Poelhuis InstallatietechniekVisionflexKnoef, specialist voor bouw en industrieHypotheekcompany HengeloEurosport Borne