Zaterdag 22 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

Kerstborrel 2016

Please try entering https://graph.facebook.com/1352953571435080/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Verslag Kerstborrel 19-12-16 De Blauwe Engel

Op maandag 19 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid ‘De Blauwe Engel’ gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de Kerst. In een leuke informele ambiance werd er gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en drankje dat door het vriendelijke personeel van de Blauwe Engel wordt geserveerd. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2016. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.
Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de Businessclub zijn de aanwezige businesslclubleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.

Frans Kattenpoel
Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Klein Poelhuis InstallatietechniekLoohuis HeftruckserviceAannemersbedrijf Steggink BVVisionflexMK Technology GroupDroste BouwgroepBloom PersoneelsdienstenEetcafe De Blauwe EngelVST verspaningValadisBCT Architecten, ingenieurs en adviseursLegtenberg ElektrotechniekSickman personenvervoerDr. WeigertSigmaxHypotheekcompany HengeloOZF | AchmeaTolettoRiwal HengeloKnoef, specialist voor bouw en industrieBuro Fons NijlandGI Business promotorsPopScoolKey West Bedding BVPowerspexNLG WerkvermogenVincent zonweringArt2CoolPreviderBDOVan Loon beletteringCanisaNetwerk NederlandEurosport BorneHuiskes Kokkeler Autoleasebunte kleur en interieurFysio Centrum KammingaEgberink dakbedekkingen