Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

Kerstborrel 2016

Please try entering https://graph.facebook.com/1352953571435080/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Verslag Kerstborrel 19-12-16 De Blauwe Engel

Op maandag 19 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid ‘De Blauwe Engel’ gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de Kerst. In een leuke informele ambiance werd er gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en drankje dat door het vriendelijke personeel van de Blauwe Engel wordt geserveerd. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2016. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.
Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de Businessclub zijn de aanwezige businesslclubleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.

Frans Kattenpoel
Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Legtenberg ElektrotechniekLoohuis HeftruckserviceValadisVisionflexAannemersbedrijf Steggink BVNLG WerkvermogenDr. WeigertBDOOZF | AchmeaBCT Architecten, ingenieurs en adviseursKlein Poelhuis InstallatietechniekHuiskes Kokkeler AutoleaseHypotheekcompany HengeloRiwal HengeloEgberink dakbedekkingenPopScoolEurosport BorneFysio Centrum KammingaKnoef, specialist voor bouw en industrieMK Technology GroupCanisaGI Business promotorsKey West Bedding BVbunte kleur en interieurTolettoSickman personenvervoerVincent zonweringVan Loon beletteringPowerspexArt2CoolDroste BouwgroepBloom PersoneelsdienstenEetcafe De Blauwe EngelNetwerk NederlandBuro Fons NijlandSigmaxVST verspaningPrevider