Zondag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 14.00 uur

Bezoek Previder

Onlangs hebben onze businessclubleden een uitnodiging ontvangen  voor een bezoek aan onze hoofdsponsor Previder.

De respons was groot en op 26 februari j.l. werden ruim 50 gasten, waaronder een delegatie van de 1e selectie, ontvangen in de loungeroom op de 12e etage van de hoofdvestiging.

Eveneens uitgenodigd en aanwezig waren potentiële nieuwe leden van de BC, nl. schoonmaakbedrijf KIK en Concept & Designburo Hardt. Na deze ontvangst met de gebruikelijke  koffie en gebak, werd er door de heren Peters en de Groot van Previder een uitgebreide presentatie gegeven over de te leveren producten en vooral diensten op  het gebied van I.T.C. Vooral de datacenters waarover men beschikt zijn indrukwekkend en bieden veel mogelijkheden ook voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf.

Na deze presentatie was het tijd voor het daaropvolgende programmaonderdeel, nl. een wijnproeverij verzorgd door slijterij De Barrique uit Borne. Uitgebreid werd uitleg gegeven over de diverse wijnen welke men kon proeven. Door cateraar De Kiekepan werden toepasselijke amuses aangeboden.

Gezien de positieve reacties welke ons bereikten over deze avond kunnen we spreken van een geslaagd evenement.

De sponsorcommissie is inmiddels druk doende met de organisatie van de volgende activiteit. Hiervoor zullen onze leden van de businessclub t.z.t. uiteraard weer een uitnodiging ontvangen.

Loohuis HeftruckserviceMK Technology GroupArt2CoolSickman personenvervoerHypotheekcompany HengeloTolettoFysio Centrum KammingaKnoef, specialist voor bouw en industrieLegtenberg ElektrotechniekOZF | AchmeaValadisBuro Fons NijlandRiwal HengeloPreviderPopScoolBloom PersoneelsdienstenGI Business promotorsBDODroste BouwgroepEgberink dakbedekkingenPowerspexDr. WeigertCanisaAannemersbedrijf Steggink BVNetwerk NederlandVST verspaningSigmaxEurosport BorneKey West Bedding BVNLG Werkvermogenbunte kleur en interieurVincent zonweringVisionflexHuiskes Kokkeler AutoleaseVan Loon beletteringEetcafe De Blauwe EngelBCT Architecten, ingenieurs en adviseursKlein Poelhuis Installatietechniek