Zondag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 14.00 uur

Gezamenlijk event 15 maart '16

Please try entering https://graph.facebook.com/1076721385724968/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Verslag klootschietwedstrijd gezamenlijke Businessclubs  

De gezamenlijke sponsorbijeenkomst met de businessclubs van Achilles’12, de voetbalvereniging Sportclub Enschede en van de ijshockeyclub Blue Caps uit Enschede op dinsdag 15 maart jl. is een geslaagd evenement geworden. Het was voor de tweede keer dat deze drie businessclubs hun sponsors met regionale bedrijven bijeenbracht en tevens een leuk programma aanboden.
Na een hartelijk ontvangst door Jan Bruins stadionomroeper van FC Twente en tevens manager van het Wilminktheater, werd er eerst een ontvangstborrel gedronken bij de Restaurant De Waarbeek in Hengelo.

Na de teams ingedeeld te hebben en enige uitleg te hebben gekregen door Dennis Lucas van de jubilerende Klootschietvereniging uit Hertme, die met niet minder dan 8 begeleiders naar Hengelo was gekomen, kon de klootschietwedstrijd beginnen. Bij de indeling zijn alle leden van de 3 businessclubs verdeeld over de 8 teams zodat men ook kennis kon maken met elkaar. Het werd daardoor en gezellige aangelegenheid met veel plezier en lol onder elkaar. De start van de route was tegenover de Waarbeek en duurde ongeveer 1,5 uur. Onderweg was er gezorgd voor een hapje en drankje. Bij terugkomst bleek dat iedereen veel plezier aan de activiteit gehad had. De wedstrijd werd beëindigd met een individuele worp warbij zowel de dames als heren individueel een prijs konden winnen. Bij de dames gooide Diane Rozeboom van de Bluecaps het verste. Bij de heren was Arjan Landman, die als introducé van Danny Kamphuis van  Achilles’12 was meegekomen,  de winnaar met een recordworp die niet te evenaren was. De groepsprijs ging naar het team onder leiding van Borhan Acar van Money Savers. Een prachtige prestatie en zoals ook de andere winnaars kregen zij een heerlijk flesje drank. Ondertussen was er al genoten van het heerlijke buffet van Restaurant De Waarbeek. De DJ zorgde de gehele avond ervoor dat de sfeer er goed in bleef. Tegen 21.00 uur ging iedereen met een zeer tevreden gevoel naar huis.
Frans Kattenpoel
Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Hypotheekcompany HengeloEurosport BorneTolettoPreviderVST verspaningVan Loon beletteringFysio Centrum KammingaMK Technology GroupKnoef, specialist voor bouw en industrieArt2CoolNLG Werkvermogenbunte kleur en interieurSickman personenvervoerEgberink dakbedekkingenBCT Architecten, ingenieurs en adviseursPopScoolGI Business promotorsEetcafe De Blauwe EngelNetwerk NederlandOZF | AchmeaBloom PersoneelsdienstenDroste BouwgroepKlein Poelhuis InstallatietechniekLoohuis HeftruckserviceHuiskes Kokkeler AutoleaseRiwal HengeloKey West Bedding BVAannemersbedrijf Steggink BVPowerspexBDOValadisVisionflexVincent zonweringCanisaDr. WeigertBuro Fons NijlandLegtenberg ElektrotechniekSigmax