Zaterdag 22 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

Champions League voetbal bij Achilles'12 !

De FC Twente vrouwen hebben zich na een zeer succesvol seizoen waarin de thuiswedstrijd bij Achilles’12  werden gespeeld, gekroond tot kampioen van Nederland. Een van de prijzen die daar bij hoort is het spelen op het hoogste Europese niveau, de Champions League. Om daarijn uit te ko,men speelt FC Twente in een voorronde samen etm drie andere clubs. De winnaars van die competitie plaatst zich voor de ‘echte’ Champions League.

Op 7 en 13 augustus is sportpark ’t Wilbert gastheer van twee wedstrijden in de voorronde. Op 7 augustus spelen de Turkse club Besiktas en het Poolse Gornik Leczna tegen elkaar, aanvang 19.00 uur. Een week later spelen de FC Twente-vrouwen in Hengelo tegen de Polen van Gornik Leczna, ook om 19.00 uur.

De Champions League op sportpark ‘t Wilbert is de afsluiting van een korte maar bijzondere periode waarbij FC Twente vrouwen te gast waren. Hoewel de samenwerking van beide kanten uitstekend beviel, speelt FC Twente komend seizoen haar thuiswedstrijden weer in Enschede. „We zijn uitermate te spreken over de samenwerking met Achilles’12 en de velden op het sportpark”, zegt manager Johan Bijlstra van FC Twente Vrouwen. „We kijken dan ook heel goed terug op deze periode, niet in het minst omdat we kampioen zijn geworden.”

Buro Fons Nijlandbunte kleur en interieurAannemersbedrijf Steggink BVVincent zonweringPopScoolSickman personenvervoerVisionflexVST verspaningPreviderBDOHypotheekcompany HengeloFysio Centrum KammingaGI Business promotorsRiwal HengeloEgberink dakbedekkingenLoohuis HeftruckserviceMK Technology GroupSigmaxBCT Architecten, ingenieurs en adviseursArt2CoolNLG WerkvermogenHuiskes Kokkeler AutoleaseOZF | AchmeaDr. WeigertValadisPowerspexKlein Poelhuis InstallatietechniekNetwerk NederlandTolettoKnoef, specialist voor bouw en industrieDroste BouwgroepBloom PersoneelsdienstenEurosport BorneLegtenberg ElektrotechniekEetcafe De Blauwe EngelCanisaKey West Bedding BVVan Loon belettering