• Aanmelden

  Met onderstaand formulier is het mogelijk om je aan te melden bij Achilles'12. Ook vrijwilligers kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier. Onderstaand enkele voorbeelden van aanmeldingen.

  Spelend Lid
  Kies voor Voetbal Algemeen/Veld. Bij extra Clubactiviteiten ben je niet verplicht een keuze te maken maar we zouden het wel zeer waarderen als je lid zou worden van onze Club van 100.

  Teammanager/leider van een team:
  Aanmelden kan door te keizen voor Niet Spelend en bij Extra clubactiviteiten voor Teammanager. Er zal geen contributie worden geind door Achilles'12. I.v.m. het uivoeren van je functie word je door Achilles wel als Bondslid (zonder spelactiviteit) aangemeld bij de KNVB.

  Vrijwilliger (bv Barmedewerker)
  Aanmelden kan door te kiezen voor Vereniging en bij Extra clubactiviteiten voor Vrijwilliger. Je wordt als verenigingslid aangemeld en je betaald geen contributie.

 • Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Achilles '12 is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Achilles '12 kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalig of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Achilles '12 wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Achilles '12 en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Achilles '12 en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.

 • Verklaring van lidmaatschap

  Ik ga akkoord met de inschrijving bij Achilles '12. Dat betekent dat ik mij conformeer aan de reglementen van KSV Achilles '12 en de KNVB voor het beoefenen van de voetbalsport bij KSV Achilles '12. Een seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. Ik ben ervan op de hoogte dat het lidmaatschap ingaat op de dag van aanmelding en niet eerder eindigt dan de laatste dag van het lopende seizoen. Een aanmelding in de maand juni wordt gezien als een aanmelding per 1 juli erop volgend. Ik weet dat het lidmaatschap jaarlijks wordt verlengd voor een heel seizoen, tenzij ik uiterlijk 2 juni voorafgaand aan het nieuwe seizoen mijn lidmaatschap opzeg. Het lidmaatschap eindigt dan op de laatste dag van het lopende seizoen. Als ik het lidmaatschap opzeg ná 2 juni, eindigt het lidmaatschap op de laatste dag van het volgende seizoen. Ik weet dat opzegging van het lidmaatschap uitsluitend per e-mail naar ledenadministratie@achilles12.nl kan en dat de opzegging pas definitief is als ik vanaf het genoemde e-mailadres een e-mail heb ontvangen waarin mijn opzegging wordt bevestigd. Ik ben over de gehele periode van het lidmaatschap contributie verschuldigd. Ik geef Achilles ’12 toestemming om de contributie periodiek af te schrijven van de door mij opgegeven bankrekening (IBAN). Dat geldt ook voor eventuele door de KNVB opgelegde geldstraffen in verband met gele of rode kaarten. NB. Spelers zonder voetbalverleden zijn de eerste 3 maanden van het lidmaatschap gratis lid. Zonder tegenbericht van de ouders/verzorgers gaat het lidmaatschap automatisch over naar een betalend lidmaatschap