• Op 28 september heeft het kabinet weer een aantal nieuwe corona maatregelen afgekondigd. Een deel van deze maatregelen hebben betrekking op het voetbal en dus ook op Achilles’12.

 • Voor ons zijn er momenteel meer vragen dan dat er antwoorden zijn, maar met dit nieuwsbericht proberen we jullie te informeren met wat we op dit moment weten.

  Basis regels

  - Voor alles geldt, gebruik je gezond verstand
  - Heb je klachten? Laat je testen en blijf thuis
  - Blijf ook thuis als je huisgenoten klachten hebben
  - Vermijd drukte en geef elkaar de ruimte
  - Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  - Was vaak je handen
  - Volg altijd de aanwijzingen van de corona coördinator op

  Heb je klachten?

  Heb je klachten? Blijf thuis. Sla de training of (oefen)wedstrijd over en spreek elkaar hierop aan. Zo voorkomen we besmettingen en kunnen we allemaal veilig op de club blijven voetballen. Ben je getest, dan wacht je eerst de uitslag van de test af voordat je weer op de club komt.

  Coronacoördinatoren

  Op korte termijn gaan we voor de komende weken weer werken met coronacoördinatoren om alles in goede banen te leiden zodat we het sportpark niet hoeven te sluiten.
  Om de huidige poule met corona coördinatoren te ontlasten doen we een dringend beroep op onze leden en de ouders van leden om zich aan te melden voor een corona coördinatoren  dienst. Laten we samen deze klus klaren en meld je aan bij Elly van Duist (06-51150498).

   Kantine gesloten

  Met ingang van 29 september 18.00 uur  is onze kantine voor in ieder geval 3 weken gesloten zijn.

  Geen publiek

  Vanaf 29 september mogen er geen toeschouwers meer aanwezig zijn bij zowel trainingen als bij wedstrijden. Dat geldt ook voor ouders die naar de wedstrijd of training van hun sportende kind willen kijken. 

  Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. 

  Gebruik kleedkamers en toiletten 

  Toiletten zijn in overleg met de corona coördinator toegankelijk.

  Kleedkamers kunnen niet gebruikt worden..  MET UITZONDERING VOOR DE SCHEIDSRECHTERS.

  Gebruik bidons

  Gebruik je eigen bidon tijdens trainingen en wedstrijden. Maak je gebruik van team bidons zorg er dan voor dat elke speler een eigen genummerde bidon tot zijn of haar beschikking heeft.

  Rijden tijdens uitwedstrijden

  Ga zoveel mogelijk met eigen vervoer. Is dit niet mogelijk dan is het advies om een niet-medisch mondkapje te dragen als je met mensen in de auto zit die niet tot jouw huishouden behoren.

  Dragen mondkapjes

  Niet sporters die toegang hebben tot het sportpark worden dringend verzocht om mondkapjes te gebruiken.  

  Veel gestelde vragen rijksoverheid

  Voor meer informatie over sport en corona verwijzen we jullie naar de site van de rijksoverheid. Deze is hier te vinden: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport