Zaterdag 22 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

De aanhouder wint

In november 2018 moest de trainer van JO19-4 wegens privé omstandigheden per direct stoppen met training geven. Zo midden in een seizoen is het altijd een grote uitdaging om voor deze leeftijdscategorie een nieuwe trainer te vinden.

De jongens hadden hun behoefte naar een nieuwe trainer binnen de vereniging kenbaar gemaakt, helaas kon er op korte termijn geen geschikte oplossing worden gevonden. Omdat de behoefte naar een trainer bleef, hebben ze een paar weken geleden nogmaals de “noodklok”laten luiden en de vereniging aangesproken.

De vraag van de jongens is serieus opgepakt, met hulp van Jan Willem Lueksen trainer JO19-2 kunnen de jongens vanaf maandag weer trainen. Wij wensen de jongens van JO19-4 en Jan Willem Lueksen heel veel succes.

VST verspaningNetwerk NederlandLoohuis HeftruckserviceEgberink dakbedekkingenValadisDr. WeigertHuiskes Kokkeler AutoleaseKey West Bedding BVPreviderLegtenberg ElektrotechniekAannemersbedrijf Steggink BVPowerspexPopScoolRiwal HengeloBDOBloom PersoneelsdienstenEetcafe De Blauwe EngelBuro Fons NijlandNLG WerkvermogenHypotheekcompany HengeloKnoef, specialist voor bouw en industrieTolettoArt2CoolVan Loon beletteringKlein Poelhuis InstallatietechniekDroste BouwgroepSigmaxGI Business promotorsMK Technology Groupbunte kleur en interieurVincent zonweringOZF | AchmeaBCT Architecten, ingenieurs en adviseursFysio Centrum KammingaEurosport BorneVisionflexSickman personenvervoerCanisa