Zondag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 14.00 uur

De aanhouder wint

In november 2018 moest de trainer van JO19-4 wegens privé omstandigheden per direct stoppen met training geven. Zo midden in een seizoen is het altijd een grote uitdaging om voor deze leeftijdscategorie een nieuwe trainer te vinden.

De jongens hadden hun behoefte naar een nieuwe trainer binnen de vereniging kenbaar gemaakt, helaas kon er op korte termijn geen geschikte oplossing worden gevonden. Omdat de behoefte naar een trainer bleef, hebben ze een paar weken geleden nogmaals de “noodklok”laten luiden en de vereniging aangesproken.

De vraag van de jongens is serieus opgepakt, met hulp van Jan Willem Lueksen trainer JO19-2 kunnen de jongens vanaf maandag weer trainen. Wij wensen de jongens van JO19-4 en Jan Willem Lueksen heel veel succes.

Fysio Centrum KammingaValadisBuro Fons NijlandVan Loon beletteringHuiskes Kokkeler AutoleaseDroste BouwgroepVST verspaningEgberink dakbedekkingenbunte kleur en interieurPreviderVisionflexSigmaxOZF | AchmeaDr. WeigertKnoef, specialist voor bouw en industrieHypotheekcompany HengeloEetcafe De Blauwe EngelKey West Bedding BVTolettoGI Business promotorsEurosport BorneCanisaLegtenberg ElektrotechniekNLG WerkvermogenVincent zonweringKlein Poelhuis InstallatietechniekRiwal HengeloMK Technology GroupNetwerk NederlandPowerspexBDOSickman personenvervoerLoohuis HeftruckserviceAannemersbedrijf Steggink BVBloom PersoneelsdienstenBCT Architecten, ingenieurs en adviseursArt2CoolPopScool