• Graag wil ik mijzelf even aan u voorstellen. Mijn naam is John Krabbenbos en al vele jaren actief binnen Achilles’12 als vrijwilliger. 

 • De meeste mensen zullen mij kennen als kantinebeheerder, welke functie ik door de jaren heen eigen ben geworden door de samenwerking met Marian ter Bekke. Doordat Marian aan haar welverdiende pensioen is gaan genieten kwam er een vacature vrij als Verenigingsmanager. Hier heeft het bestuur mij voor gevraagd en na een korte afweging heb ik daar ja tegen gezegd. 

  Met ingang van 1 april 2021 ben ik aangesteld als verenigingsmanager binnen Achilles’12. Ik ben het aanspreekpunt voor de meest voorkomende zaken binnen de vereniging. Beheer, materialen, kleding, vraagbaken en contactpersoon voor een ieder. Daarnaast blijf ik verantwoordelijk voor het kantinebeheer.

  We leven nu natuurlijk in een vreemde sportieve situatie door alle beperkingen die zijn opgelegd door de Covid19 regels, maar hopelijk kunnen we de draad weer oppakken in het nieuwe voetbalseizoen en er met ons allen weer een mooi en sportief seizoen van maken.

  Heeft u vragen, opmerkingen en of suggesties laat het mij weten.

  Verenigingsmanager@achilles12.nl

  06-21938709

  074-2919052