• Freek van Oenen neemt afscheid van Achilles '12 na succesvolle periodes

    Na een periode van 3 jaar als technisch manager bij Achilles '12 neemt Freek van Oenen afscheid van de club, waar hij in het verleden zowel als trainer als technisch manager heeft gewerkt.

    Freek begon zijn reis bij Achilles '12 als trainer van het 1e elftal en wist al snel de spelers en fans te enthousiasmeren met zijn passie voor het spel. Onder zijn leiding heeft het 1e elftal in de jaren ’90 indrukwekkende prestaties neergezet. Na zijn tijd als trainer keerde Freek terug in de rol van technisch manager. Recentelijk heeft Freek echter besloten om zijn rol als technisch manager op te geven. Dit komt doordat hij thuis als mantelzorger nodig is. Deze beslissing, hoe moeilijk ook, getuigt van zijn betrokkenheid bij zijn familie en naasten. In een recent interview met Tubantia deelde Freek zijn persoonlijke ervaringen als mantelzorger. Het is een ontroerend verhaal dat de uitdagingen en offers belicht die gepaard gaan met deze rol. Het volledige artikel kun je hier lezen.

    Het Achilles '12 bestuur heeft Freek van Oenen onlangs bedankt voor zijn waardevolle bijdrage aan de club. Zijn inzet en toewijding zullen niet worden vergeten, en we wensen hem het allerbeste in zijn nieuwe rol als mantelzorger. We begrijpen en respecteren zijn beslissing volledig en steunen hem in deze nieuwe fase van zijn leven.

    Dank je wel, Freek, voor je toewijding aan Achilles '12 en veel succes in je nieuwe uitdagingen.

    Namens het bestuur van Achilles ’12