Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

Geslaagd Oktoberfest im Wilbert

Please try entering https://graph.facebook.com/2208151299248632/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Zaterdag 13 oktober was het eerste “Oktoberfest im Wilbert”. Vanaf 20.00 uur waren de deuren geopend van het in Beierse sferen omgetogen clubgebouw. Iedereen die een tafel gereserveerd had werd netjes ontvangen en naar de besproken tafel begeleid.

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.
Al snel waren de banken gevuld met 120 grotendeels in Lederhose en Dirndls gehulde bezoekers. Zoals het hoort begon de avond rustig met een paar halve liters aan de biertafels onder het genot van een aantal traditionele Duitse Schlagers. Dankzij dit goede voorbereidende werk van de dj was het voor de live act een inkoppertje om de sfeer (en temperatuur) tot aan het kookpunt te doen stijgen!!

De biertafels werden leger, de dansvloer steeds voller. Een aantal dappere leden heeft nog geprobeerd de zanger te overtreffen, dit gebeurde overigens met wisselend succes… Het feest ging maximaal door tot op het moment dat we het clubgebouw moesten sluiten.

De organisatie toonde zich bijzonder tevreden over het verloop van de feestavond die  voor herhaling vatbaar is.

 

Fysio Centrum KammingaKey West Bedding BVBuro Fons NijlandArt2CoolSickman personenvervoerEurosport BorneGI Business promotorsRiwal HengeloHypotheekcompany HengeloBloom PersoneelsdienstenCanisaAannemersbedrijf Steggink BVValadisEgberink dakbedekkingenHuiskes Kokkeler AutoleaseVisionflexbunte kleur en interieurBDODroste BouwgroepMK Technology GroupNetwerk NederlandLoohuis HeftruckserviceNLG WerkvermogenPowerspexOZF | AchmeaVincent zonweringLegtenberg ElektrotechniekVST verspaningTolettoDr. WeigertKnoef, specialist voor bouw en industrieBCT Architecten, ingenieurs en adviseursVan Loon beletteringPreviderPopScoolEetcafe De Blauwe EngelKlein Poelhuis InstallatietechniekSigmax