Zondag 19 mei

Luctor et Emergo – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Horst, Almelo
Aanvang: 14.00 uur

Geslaagd Sportfestijn Hengelose Es

Please try entering https://graph.facebook.com/2171093569621072/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Door een prima samenwerking van Achilles’12, FC Twente Scoren in de Wijk, St Cultureel Erfgoed Hengelo, Wijkkracht, bewoners Hengelose Es en de Politie, kan de organisatie terugkijken op een geslaagde Sportavond getuige ook de foto’s in de bijlage. Nadat de directeur/bestuurder van Wijkkracht Ester van Spall de aftrap had gedaan kon het spektakel losbarsten. Eerst  was er een voetbalclinic voor de leerlingen van de basisscholen en jeugd van Achilles’12 die gegeven werd door de dames van FC Twente, die tegenwoordig ook  hun trainingen en wedstrijden op het complex van Achilles’12 doen. Het Walking Football team van Achilles’12 speelde vervolgens een demonstratiewedstrijd tegen het WF team van FC Twente. FC Twente was met een grote delegatie compleet in een nieuwe outfit gekomen. Daarom konden er zelfs 2 veldjes uitgezet worden. Daarnaast werden er 3 wedstrijden gespeeld tussen een politieteam, team wijkbewoners en team Wijkkracht van de Hengelose Es. Het Politieteam won net zo als vorig jaar. Tweede werden de medewerk(st)ers van Wijkkracht en de derde plaats was voor de bewoners van de Hengelose es. Om het bewonersteam nog wat sterker te maken, zal er volgende jaar eerder geworven worden. Een DJ zorgde voor de muzikale ondersteuning op deze de feestelijk avond.

Naast bovenstaande activiteit wordt er op vrijdag 28 september (aanvang 19.30 uur) door de FC Twente dames tegen de dames van Ajax op het Wilbert gespeeld en speelt het 1e elftal van Achilles’12 op zaterdag 29 september (aanvang 19.30 uur) tegen ATC.

Benno Goosen
Frans Kattenpoel
Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Egberink dakbedekkingenTolettoPopScoolAannemersbedrijf Steggink BVLoohuis HeftruckserviceHuiskes Kokkeler AutoleasePreviderEurosport BorneHypotheekcompany HengeloKlein Poelhuis InstallatietechniekGI Business promotorsKey West Bedding BVRiwal HengeloArt2CoolLegtenberg ElektrotechniekSickman personenvervoerPowerspexSigmaxVincent zonweringNetwerk NederlandDr. WeigertNLG WerkvermogenBCT Architecten, ingenieurs en adviseursbunte kleur en interieurBuro Fons NijlandCanisaMK Technology GroupVisionflexVan Loon beletteringVST verspaningValadisEetcafe De Blauwe EngelKnoef, specialist voor bouw en industrieFysio Centrum KammingaDroste BouwgroepOZF | AchmeaBDOBloom Personeelsdiensten