• GOED VOETBAL, GEEN RESULTAAT....

    Stadsgenoten Achilles'12 en BWO troffen elkaar dit weekend op sportpark 't Wilbert. Zaterdag werd om 14.15 uur het startsignaal gegeven van dit Hengelose onderonsje. Na een goede voorbereiding op deze wedstrijd en een positieve week, werd de wedstrijd door Achilles'12 vol vertrouwen gestart. Dit vertouwen was ook terug te zien in het spel van de heren. Achilles'12 speelde verzorgd en zeker ook gecontroleerd voetbal. Na een rustige beginfase begon Achilles'12 goed in de wedstrijd te komen en creƫerde een aantal gevaarlijke kansen, maar helaas werd het net nog niet getroffen. Hoewel, het net werd onverwachts toch getroffen, alleen voor achilles'12 wel aan de verkeerde kant. Door een vrije bal vanaf de zijkant, komt BWO op een 1-0 voorsprong.
    Ondanks dat, bleven de jongens in het rood goed voetbal spelen. Kans, op kans, op kans.... Maar dodelijk werd het niet. Vlak voor rust viel tegen alle verhoudingen in de 2-0. De heren gingen de kleedkamer teleurgesteld, maar toch nog steeds opportunistisch in. Er was immers duidelijk zichtbaar dat Achilles de betere partij was en dat de doelpunten vanzelf zouden komen.
    Zo gezegd, zo gedaan. Vlak na rust viel de 2-1 in het net met dank aan Wouter Muurlink. De 2-2 hing in de lucht, maar helaas viel hij niet en werd de eindstand op 3-1 gebracht door BWO.
    Al met al een wedstrijd waar zeker op gebouwd kan worden, maar helaas nog niet met een gewenst resultaat. Volgende week staat Losser JO17-1 op het programma en zullen we weer strijden voor 3 punten.