• Laatste fase Grote Club Actie

  Beste leden,

  We zijn in de laatste fase van de Grote Clubactie en we hebben jullie hulp nodig om het einddoel te bereiken! Tot en met maandag 13 november 23.59 uur hebben jullie de kans om nog loten te verkopen en daarmee onze club te steunen. Laten we samen nog één laatste sprint maken om ons streefbedrag te halen en fantastische prijzen te winnen!

  🚀 Hoe kun je meedoen?

  • Verkoop zoveel mogelijk loten aan vrienden, familie en collega's. Elke verkoop draagt bij aan het succes van onze club.
  • Gebruik de bijgevoegde verenigings-QR om snel en eenvoudig loten te verkopen aan mensen die je tegenkomt.

  🎁 Prijzen om voor te strijden:

  • De winnaar van de Nintendo Switch (uit de jeugd) zal worden uitgenodigd op de Algemene Ledenvergadering die een dag later plaatsvindt, op 14 november. De uitreiking van de Nintendo Switch zal direct om 19.30 uur plaatsvinden.
  • Het jeugdteam dat gemiddeld de meeste loten heeft verkocht zal via de website bekend worden gemaakt. Zij krijgen een trainingsclinic van Jeffrey de Visscher; trainer van FC Twente 1.  

  Dus laten we nog eenmaal vol gas gaan en alles op alles zetten om onze club te ondersteunen en kans te maken op geweldige prijzen. Samen kunnen we het verschil maken!

  Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme.

  Met sportieve groet,

  Werkgroep GCA Achilles’12