• Grote Clubactie Achilles’12 (GCA)

  Doel 
  Dit jaar verkopen wij
  via Achilles’12 weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet met al z’n leden de schouders eronder. We willen met z’n allen toewerken naar een mooie opbrengst. 50% van de opbrengst van de GCA is bestemd voor de leeftijdscategorie, die de loten hebben verkocht: hoe meer een leeftijdscategorie in de jeugd verkoopt, hoe hoger het budget. Zo creëert iedere leeftijdscategorie zijn eigen budget om activiteiten van te plannen. De overige 50% zal worden aangewend om de accommodatie te verbeteren. Het bestuur wil graag op korte termijn de kleedkamers 9 t/m 12 renoveren + verduurzamen en ook de fietsenstalling vernieuwen.

  Wanneer?
  De landelijke startdatum van de GCA is op zaterdag 23 september. Ieder lid ontvangt van tevoren alle informatie vanuit Achilles’12.

  Hoe werkt het?
  Een lot kost € 3,-. Hiervan gaat 80% (€ 2,40 per lot) direct naar onze clubkas. (Jeugd)leden verkopen digitale loten aan vrienden, familie en buurtgenoten, gaan langs de deuren, door het delen van een verkooplink in een persoonlijke verkoopomgeving. We verkopen de digitale loten via een QR- code met een eenmalige machtiging, dus hoeven de kinderen niet met geld over straat. Makkelijk en veilig!

  Wie en hoe?
  Barkels t/m JO13:

  Onze jongste jeugd ontvangt van Achilles’12 een badge met een QR-code. Deze badge krijgen alle spelers van hun leider of trainer. Via deze QR- badge kan ieder zijn loten online en dus uiterst veilig verkopen.

  JO15 t/m senioren:
  Onze oudste jeugd en alle senioren ontvangen een mail met daarin een link naar hun persoonlijke verkoopomgeving. LET OP! Je ontvangt t.z.t. de mail op het e-mailadres waarmee je in de ledenadministratie van Achilles’12 geregistreerd staat. Vanuit deze persoonlijke verkoopomgeving kan ieder zijn loten via een digitale link of een QR verkopen. Snel, handig en maar een kleine moeite!

  Prijzen:
  Daarnaast zijn er winacties namens Achilles ‘12:

  1. De beste verkoper van alle jeugdteams wint een Nintendo Switch spelcomputer!

  2. Het bestverkopende jeugdteam wint een voetbal-clinic met een hapje en een drankje.

  3. Het bestverkopende seniorenteam wint een VIP-arrangement tijdens een wedstrijd van het 1e elftal van Achilles’12. 

  Samen gaan we de uitdaging aan! Verkoop zoveel mogelijk loten, zodat jij en je team leuke prijzen verdienen! Houd de website en op zaterdagen de tv’s in de kantine in de gaten, wat de tussenstanden en prijzen zijn voor de bestverkopende lotenverkopers van Achilles’12 dit jaar zijn.

  We rekenen op jullie!

  Namens het bestuur van Achilles’12