Zaterdag 22 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

Ledenadministratie

De ledenadministratie is een belangrijke vraagbaak als het gaat om informatie over zowel spelende leden als niet-spelende leden en vrijwilligers. Alle verstrekte gegevens moeten correct zijn; dat is voor spelende leden erg belangrijk, bijvoorbeeld voor de spelerspas. Leden moeten daarom altijd wijzigingen doorgegeven (zoals wijziging woonadres, bankgegevens en mailadres).

Gebruik de mail om met de ledenadministratie te communiceren, dit werkt het beste. In de toekomst gaan we steeds meer per mail communiceren en maken we gebruik van digitale nieuwsbrieven. Daarom ook is het belangrijk dat het juiste mailadres bij de ledenadministratie bekend is.

Het contactadres van de ledenadministratie is : ledenadministratie@achilles12.nl

 

Van Loon beletteringValadisHuiskes Kokkeler AutoleaseVisionflexDroste BouwgroepBDObunte kleur en interieurBCT Architecten, ingenieurs en adviseursEgberink dakbedekkingenNLG WerkvermogenCanisaOZF | AchmeaKey West Bedding BVPowerspexLegtenberg ElektrotechniekLoohuis HeftruckserviceHypotheekcompany HengeloRiwal HengeloKlein Poelhuis InstallatietechniekSigmaxMK Technology GroupGI Business promotorsAannemersbedrijf Steggink BVPreviderBuro Fons NijlandArt2CoolPopScoolKnoef, specialist voor bouw en industrieBloom PersoneelsdienstenEetcafe De Blauwe EngelTolettoNetwerk NederlandFysio Centrum KammingaVincent zonweringVST verspaningSickman personenvervoerDr. WeigertEurosport Borne