• JO 15-3 kampioen!

  Vanuit het bestuur willen we alle spelers en begeleiding van de JO15-3 feliciteren met het behaalde kampioenschap! Een topprestatie, waar we me z’n allen als Achilles’12 trots op mogen zijn! 
   
  Wedstrijdverslag en seizoensanalyse:
  Zaterdag 06 mei konden de spelers van JO15-3 de kampioensvlag hijsen. JO15-3 bestaat uit de volgende spelers: Maik Wilmink, Twan Euverman, Jorrit Olthof, Lucas Schuring, Tom Verenjans, Levi oude Engberink, Stan Jansen, Ian Tijert, Jelmar Glandrup, Gijs Versteeg, Mart Zwienenberg, Zain Nazir, Devon van der Wei, Ruben Landeweer, Luuk Lesscher, Aron Moes, Koen Mol en Tom Beets. Tom Beets was door omstandigheden helaas niet de hele derde fase beschikbaar. Koen Mol werd toen toegevoegd aan het team. Leiders zijn Marc Schuring en Jan Tijert. Trainer Raymond Landeweer en inval trainer Gerben Jansen.  
   
  Waar ze in de eerste fase al op een mooie tweede plek waren geëindigd (slechts één keer verloren) eindigden de jongens in de tweede fase op een vierde plek (twee keer verloren). Helaas kwam het niet tot een indeling in een hogere klasse; iets waar de spelers wel aan toe waren en wat ze ook wel verdienden. 
   
  In de winterstop werden de twee fases geëvalueerd en kwamen spelers en trainer/leiders tot de conclusie dat we dan maar kampioen moesten worden om alsnog promotie af te dwingen. Wat betreft motivatie en inzet moest dit geen probleem zijn. Waar het spel in de eerste twee fases al steeds beter werd, gingen de jongens zich in de derde fase nog meer en sneller ontwikkelen.  
   
  De eerste wedstrijd kende nog een moeizame start (wel winst); de tweede wedstrijd werd vrij eenvoudig gewonnen (11 - 0 ). Vervolgens werden de wedstrijden daarna ook gewonnen. Door kansen niet af te maken en lichte onderschatting van de tegenstanders, werd het af en toe nog wat lastig.  
   
  Doordat de concurrentie punten liet liggen en wij de wedstrijden wonnen, konden we bij winst al op 06 mei kampioen worden. 
  Voor de wedstrijd nog een goede voorbespreking, waarin de jongens aangaven totaal geen last te hebben van spanning. Tijdens de voorbespreking werd nog eens duidelijk afgesproken om vanaf het eerste fluitsignaal er vol op te gaan. De tegenstander moest geen kans krijgen om in de wedstrijd te komen. De afspraak werd goed opgeslagen en binnen 7 minuten was de stand al 3 - 0 in ons voordeel (over ontwikkeling gesproken). Daarna werd er wat gas terug genomen, en was de wedstrijd al gespeeld. De wedstrijd eindigde in een 10 - 1 overwinning. We waren dus kampioen.  
   
  Bij terugkomst werden de jongens opgewacht door ouders, opa's/oma's, broers/zussen en vele andere aanhang die een erehaag vormden. Bij binnenkomst in de kantine werd het lied "we are the champions" afgespeeld en kregen de jongens patat en drinken. Ook werden ze gehuldigd en kregen ze een medaille.  
   
  Naast het kampioenschap, hebben de spelers dit seizoen een erg goed resultaat neergezet. Van de tot nu toe 19 gespeelde wedstrijden, werden er 16 gewonnen.   
   
  We willen de spelers en speelsters die zijn ingevallen, nogmaals bedanken voor hun inzet. Verder willen wij John bedanken voor het regelen van de patat, drinken, medailles en muziek. Als laatste willen wij de ouders en andere supporters bedanken voor hun steun.