• JO15-1 kampioen!

  Vanuit het bestuur willen we alle spelers en begeleiding van de JO15-1 feliciteren met het behaalde kampioenschap! Als club zijn we trots dat het 2e team binnen de JO15 zich een plek op het ereschavot heeft verschaft. Klasse en we zijn trots op jullie! 

  Wedstrijdverslag
  Zaterdag 13 mei mochten de jongens van de JO15-1 de voorwedstrijd van het 1e elftal spelen. Alle voorwaarden waren top in orde, het veld lag er goed bij, de muziek ging door het hele sportpark keihard uit de speakers en het scorebord stond aan. Het enige wat ontbrak waren de spelers, die enkele minuten later onder de rode rook het veld op liepen. 

  De spanning was aanwezig, aangezien er heel wat op het spel stond. Maar de voorbereiding was goed. Toen de scheids voor de aftrap floot leek alle spanning weg te glijden van de schouders van de spelers. Na 2 minuten mocht de goaltune al door de spelers klinken, en als er al spanning was dan viel deze nu wel weg. De goaltune mocht die eerste helft nog 3x afgespeeld worden en werd er gerust met 4-0 voorsprong. 

  In de rust werden er nog een paar randzaken op scherp gezet en viel het woord kampioenschap nog steeds niet, maar lag alle focus nog op het voetballende gedeelte. En dat de focus op het voetbal lag werd snel in de duidelijk in het tweede gedeelte van de wedstrijd. Binnen 8 minuten werd de score verdubbeld, en was er dus al 4 keer gescoord, toen kon het gas er iets vanaf en werd erop doorgewisseld. Uiteindelijk werden er nog 2 goals gemaakt en werden de dubbele cijfers in de kampioenswedstrijd gehaald (10-0!!) 

  Toen het laatste fluitsignaal gegaan was leek het weer even op 31 december en ging er aardig wat de lucht in, werd er gezamenlijk gejuicht, en werden de trainers aardig te grazen genomen door de spelers. Aansluitend volgde een mooie videoboodschap van de aanvoerder van Sparta, juichten de spelers van de JO15-1 de spelers van het 1e, met de nodige fakkels, ook naar de overwinning toe en werd er nog lang na genoten.