• Elke maandag- en woensdagmiddag traint onze jongste jeugd van Achilles’12 al sinds jaar en dag onder de bezielde vleugels van ons Achilles’12 boegbeeld; Benno Goosen. Om opgedane vaardigheden te praktiseren is er voor de jeugd een nieuwe krachtmeting opgezet.

  • Deze “kampioenen van de toekomst”; de JO-8, zijn in april gestart met een nieuwe interne competitie. Gerenommeerde Europese topclubs als: Liverpool, Juventus, Barcelona en Real Madrid strijden tegen elkaar in de League of Champions. 

    De jongens en meiden van JO-8 worden elke zaterdagochtend in het tenue van een Europees topteam gestoken en spelen twee x 25 minuten tegen hun “rivalen”. Na de wedstrijden wordt de voetbalochtend standaard afgesloten met het nemen penalty’s.  

     

    Ondanks alle beladen Europese topwedstrijden die zaterdags op ‘t Wilbert worden gespeeld, draagt Benno richting zijn pupillen en jeugdleiders altijd de essentie van het jeugdvoetbal binnen Achilles’12 uit:

    “Spelplezier komt eerst, dan de complimenten, vervolgens de eer en dan de beloning in de vorm van ..... een schouderklop. Haal het beste in je team naar boven en dan ben je allemaal winnaar”.