• JO 9-1 speelt toernooi bij BSC Unisson

    Op zaterdag 8 april werd er bij BSC Unisson een voetbaltoernooi georganiseerd ten behoeve van het goede doel KiKa. Hierbij waren verschillende teams aanwezig, waaronder de jongens van Achilles 12 JO9-1. Deze jongens hadden zich ingezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa en wisten uiteindelijk een bedrag van 632,10 euro bij elkaar te krijgen. Dit hebben ze bij elkaar gelopen met een sponsorloop, die ze tijdens de rust van Achilles’12 1 tegen Noordseschut 1 hebben gelopen.

    Het toernooi begon om 13.30 uur 's middags en er hing direct een gezellige sfeer. De teams waren fanatiek, maar er was ook genoeg ruimte voor plezier. De jongens van Achilles 12 JO9-1 waren erg gemotiveerd om goed te presteren tijdens het toernooi, maar over het resultaat zullen we dit keer maar geen mededelingen doen. Maar hun belangrijkste doel was natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa.

    De sfeer tijdens het toernooi was fantastisch en het was mooi om te zien dat zoveel teams zich hadden ingezet voor het goede doel KiKa. De jongens van Achilles 12 JO9-1 waren blij dat zij hieraan hadden kunnen bijdragen en hopen dat het opgehaalde bedrag zal helpen in de strijd tegen kinderkanker.