Zondag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 14.00 uur

JO14-01 speelt tegen SC DJK Everswinkel (D)

01 Maart 2019

Achilles’12 JO14-01 speelt tweede Oefenwedstrijd ter voorbereiding op voorjaarsseizoen in en tegen SC DJK Everswinkel JO15-01( Duitsland ) 20 km achter Munster.

De hoofdtrainer van  SC DJK Everswinkel uit Duitsland had hoofdtrainer Patrick Appelman gevraagd/uitgenodigd om in de voorbereiding op het voorjaarsseizoen een oefenwedstrijd te spelen in Duitsland. Natuurlijk zijn we op de uitnodiging ingegaan. Bij aankomst in Everswinkel werden we hartelijk ontvangen, tijdens een indoorsoccertoernooi in Osnabruck afgelopen winter, speelden we ook tegen Everswinkel en daar was de Hoofdtrainer van Everswinkel zeer onder de indruk van ons team. De Hoofdtrainer van Everswinkel was zo onder de indruk dat hij zelfs de krant heeft ingeschakeld om deze wedstrijd aan te kondigen. Dus opnieuw tegen een Duitse tegenstander, 1 jaar ouder en fysiek sterk.

De wedstrijd, vanaf minuut 1 was duidelijk dat wij ( Ach’12 JO14-01 ) 1 doel hadden, onze vrienden uit Duitsland voetballend in hoog tempo met snelle combinaties en snelle omschakeling, geen schijn van kans te laten. Na 5 minuten stond het al 0-1 ( had al 0-3 moeten staan ), het was al snel duidelijk,dat wij, ondanks dat we een jaar jonger waren, de veel betere ploeg waren en onze Duitse tegenstander geen schijn van kans had. Uiteindelijk is de eindstand 1-5 geworden.

De trainer van SC DJK Everswinkel vertelde ons na de wedstrijd dat hij het fantastisch vond om tegen ons te kunnen voetballen en dat het gelukkig maar 1-5 was geworden, wanneer onze spelers scherper waren geweest in de afronding was het einduitslag veel hoger geweest. Maar desondanks was het voor onze spelers weer een zeer mooie ervaring en een goede wedstrijd in onze voorbereiding op de competitie.

Afsluitend na de wedstrijd was er voor iedereen “ Braadworst en Cola “, dit had SC DJK Everswinkel fantastisch geregeld.

PopScoolEurosport BorneAannemersbedrijf Steggink BVDr. WeigertKey West Bedding BVArt2CoolLoohuis HeftruckserviceBDOLegtenberg ElektrotechniekKnoef, specialist voor bouw en industrieBloom PersoneelsdienstenDroste BouwgroepHuiskes Kokkeler AutoleaseVincent zonweringGI Business promotorsPreviderBuro Fons NijlandNLG WerkvermogenKlein Poelhuis InstallatietechniekMK Technology GroupBCT Architecten, ingenieurs en adviseursVisionflexPowerspexNetwerk NederlandOZF | AchmeaHypotheekcompany HengeloEgberink dakbedekkingenSickman personenvervoerTolettoRiwal HengeloVan Loon beletteringVST verspaningFysio Centrum KammingaSigmaxbunte kleur en interieurCanisaValadisEetcafe De Blauwe Engel