• NIET DOUCHEN IN KLEEDKAMERS 9 T/M 12

    Helaas kunnen de douches in kleedkamers 9 t/m 12 niet meer worden gebruikt. De installatie en alle bijbehorende voorzieningen zijn onherstelbaar beschadigd. Het bestuur heeft besloten niet tot vervanging over te gaan. We hopen zo spoedig mogelijk met de sloop van dit gebouw en daarna met de bouw van nieuwe kleedkamers te kunnen beginnen. Voor de komende tijd betekent dit, dat we 8 volwaardige kleedkamers hebben en 4 kleedkamers waar je je wel kunt omkleden, maar niet kunt douchen. Het wordt dus passen en meten, waarbij eenieders begrip en medewerking nodig zijn.

    Wedstrijden
    Het zal niet lukken om alle teams (thuis- en uitteams) in de kleedkamers 1 t/m 8 in te delen. Daarom zullen we van de jongste leeftijdsgroepen meerdere teams bij elkaar in de kleedkamer indelen. Voor de wedstrijden van andere teams zullen we zoveel mogelijk de bezoekende clubs indelen in de kleedkamers 1 t/m 8. Van onze eigen teams zullen er elke wedstrijddag een aantal zijn, die wel kunnen omkleden in de kleedkamers 9 t/m 12, maar niet kunnen douchen. We zullen dat als dat kan enigszins rouleren. En als het niet anders kan zullen we teams (zowel uit als thuisteams) vragen zich thuis om te kleden. We zullen dit telkens tijdig mededelen, zowel aan onze eigen teams als aan de bezoekende clubs.

    Trainingen 
    Voor de resterende trainingen dit seizoen blijft de huidige kleedkamerindeling gelden. Teams die zijn ingedeeld in kleedkamers 9 t/m 12 kunnen wel gebruik maken van douches in de kleedkamers 1 t/m 8. Per trainingsdag is hiervoor een van de kleedkamers 1 t/m 8 beschikbaar.