Zaterdag 22 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

Openingsavond kunstgrasveld

Please try entering https://graph.facebook.com/1720510711346029/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Afgelopen zaterdagavond 14 oktober, is het kunstgrasveld officieel in gebruik genomen door wethouder Claudio Bruggink. Voorzitter Wouter Brantjes begeleidde de wethouder bij opkomst van de spelers op het nieuwe veld met daarbij een sfeervolle entourage met veel fakkels voor de hoofdtribune. Wouter ging kort in op het lange voortraject en de vele overlegsituaties van penningmeester Cristian Kamphuis met de gemeente en de aannemers. Met uiteindelijk veel hulp was het nieuwe hoofdveld met kurkkorrels toch nog op tijd klaar en ligt er nu fantastisch bij. Voor de wedstrijd was de nieuwe hoofdsponsor Previder in de persoon van directeur Tim Timmerman reeds verwelkomt in de sponsorruimte en hij kreeg daar de foto van het 1e elftal overhandigd. Op veel plaatsen rond het veld was te zien dat Previder de komende 3 jaar onze nieuwe hoofdsponsor is. In het sponsorhome hadden de sponsors al genoten van het heerlijk buffet van Ferry Rollman van de Blauwe Engel. Door de sensationele overwinning van 3-2, na een achterstand van 0-2, zat de stemming er bij Achilles’12 goed in. Het was na deze druk bezochte derby na lang gezellig in de sponsorruimte en het clubhuis.
Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Van Loon beletteringRiwal HengeloHuiskes Kokkeler AutoleaseSigmaxEetcafe De Blauwe EngelKey West Bedding BVDr. WeigertDroste BouwgroepPopScoolHypotheekcompany Hengelobunte kleur en interieurPowerspexGI Business promotorsVisionflexVincent zonweringArt2CoolVST verspaningTolettoFysio Centrum KammingaCanisaBloom PersoneelsdienstenLegtenberg ElektrotechniekBDOBuro Fons NijlandOZF | AchmeaBCT Architecten, ingenieurs en adviseursAannemersbedrijf Steggink BVEurosport BorneNLG WerkvermogenMK Technology GroupSickman personenvervoerNetwerk NederlandKlein Poelhuis InstallatietechniekKnoef, specialist voor bouw en industrieValadisPreviderLoohuis HeftruckserviceEgberink dakbedekkingen