• OUDERS PAKKEN EEN PUNT VOOR ACHILLES'12 JO17-1

    Afgelopen zaterdag stond er een speciale dag op het programma. Ouders, broers en zussen waren uitgenodigd voor een kijkje in de keuken van JO17-1. Voor de wedstrijd konden de ouders eens in de schoenen van onze talenten staan en de wedstrijd bespreking meemaken. Na de wedstrijd werd er gezellig een drankje gedaan en was er de trekking van de loterij. We maken gelijk gebruik van het moment om onze winnaars te feliciteren. We wensen jullie veel plezier met de prijzen en hopen dat jullie er mooie avonturen mee zullen beleven! Ouders, bedankt voor een geslaagde familiedag.
    Terug naar het voetbal, want daar draait het uiteindelijk alllemaal om. Na vorige week helaas zonder punten het veld af te gaan, was er wel wat vertrouwen getankt. Er werd namelijk goed voetbal gespeeld. Ditzelfde voetbal lieten de heren in het begin van de wedstrijd wederom zien. Na hard werken, een geweldige assist van Koen Holst wist Bram Rosbergen de 1-0 binnen te schieten en stond Achilles'12 op een mooie voorsprong. Maar of deze voorsprong lang stand zou houden was maar de vraag, want een aantal heren voetbalden alsof de 3 punten al in de pocket waren. Helaas was dit niet het geval en viel vlak voor rust de 1-1.
    Nadat de jongens goed waren toegesproken, de ouders genoten van een lekker kopje koffie of thee, was het na 15 minuten rust tijd om de wedstrijd te hervatten. Althans, voor de spelers. De koffie smaakte blijkbaar zo goed dat de ouders door een zeer vroege goal niet op de hoogte waren van de 1-2 stand. De bal lag na het fluitsignaal namelijk al snel in het netje....
    Met wederom redelijk voetbal maar vooral werklust werd de 2-2 op weergaloze wijze binnengeschoten. Wederom was Koen Holst hierbij hoofdrolspeler die op een geweldige manier de bal tegen de touwen wist te werken. Ja ouders 2-2, helaas geen 2-1.... Naar veel kansen voor zowel Losser als Achilles'12 floot de scheidsrechter voor het eind van de wedstrijd. Daarmee eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Een wedstrijd die in de slotfase alle kanten op kon. Terecht werden de punten verdeeld en kon er in de ranglijst weer een punt worden bijgeschreven.

    Aankomende zaterdag staat de wedstrijd tegen Rigtersbleek op het programma. We zullen jullie (positieve) support zeker weer kunnen gebruiken en hopen jullie te zien op sportpark Rigtersbleek.