Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

FC Twente Vrouwen voelen zich thuis bij Achilles'12

FC Twente Vrouwen speelt vrijdag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op sportpark ’t Wilbert van Achilles’12. Tegenstander is PSV en leden van Achilles’12 hebben op vertoon van de nieuwsbrief, online of een print, gratis toegang tot het duel.

De wedstrijd tegen PSV is de eerste wedstrijd van FC Twente Vrouwen bij Achilles’12. Zoals bekend heeft FC Twente Vrouwen onlangs besloten de trainingen én wedstrijden te gaan spelen op sportpark ’t Wilbert. Voorzitter Hans Siers van de FC Twente Vrouwen legt uit waarom zij bij Achilles zijn terecht gekomen. „Nadat we hebben besloten weg te gaan bij ATC’65 zijn we na overleg met de gemeente Hengelo bij Achilles gaan kijken. En wat we daar zagen sprak ons direct zeer aan. De accommodatie past bij ons, er ligt een uitstekend kunstgrasveld en de contacten met de club waren vanaf het begin heel goed. Wij hebben alles bij elkaar een heel goed gevoel bij Achilles’12 en sportpark ’t Wilbert.”

Het is de bedoeling dat de komst van de Vrouwen ook voordelen biedt voor Achilles. „Daar gaan we zeker over praten”, zegt Hans Siers. „Wij kunnen ook wat betekenen voor Achilles. Daarbij kun je denken aan het geven van clinics door speelsters en ondersteuning aan de vrouwenafdeling van Achilles. Het moet een win-win situatie worden als het aan ons ligt.”

De leden van Achilles zijn bij elke thuiswedstrijd van harte welkom, laten de FC Twente Vrouwen weten. Op vertoon van de ledenpas hebben de leden bij alle thuiswedstrijden gratis toegang. Volgens Siers is een bezoek aan een wedstrijd van FC Twente Vrouwen zeker de moeite waard. „We spelen al jarenlang in de top mee en zijn ook al kampioen geweest. Wie een wedstrijd van FC Twente Vrouwen ziet, ziet de top van Nederland. Het is voetbal van een hoog niveau.”

De wedstrijden van FC Twente Vrouwen bij Achilles’12 beginnen om 19.30 uur. Het speelschema tot de winterstop ziet er als volgt uit:

Vrijdag 7 september: FC Twente – PSV
Vrijdag 21 september: FC Twente – Ajax
Vrijdag 19 oktober: FC Twente – Heerenveen
Dinsdag 27 november: FC Twente – PEC Zwolle
Vrijdag 7 december: FC Twente – ADO Den Haag
Dinsdag 11 december: FC Twente – vv Alkmaar
Vrijdag 21 december: FC Twente – Excelsior Barendrecht
Vrijdag 8 februari: FC Twente – Achilles’29
Daarna beginnen de play offs.

Zie verder de site van FC Twente Vrouwen :

https://www.fctwente.nl/teams/vrouwen/programma-stand

Knoef, specialist voor bouw en industrieKlein Poelhuis InstallatietechniekHuiskes Kokkeler AutoleasePowerspexVisionflexNetwerk NederlandEetcafe De Blauwe EngelCanisabunte kleur en interieurArt2CoolVST verspaningRiwal HengeloVan Loon beletteringKey West Bedding BVTolettoVincent zonweringOZF | AchmeaHypotheekcompany HengeloBloom PersoneelsdienstenGI Business promotorsBuro Fons NijlandLegtenberg ElektrotechniekPreviderPopScoolBCT Architecten, ingenieurs en adviseursSigmaxBDONLG WerkvermogenValadisEgberink dakbedekkingenMK Technology GroupLoohuis HeftruckserviceDroste BouwgroepSickman personenvervoerFysio Centrum KammingaDr. WeigertAannemersbedrijf Steggink BVEurosport Borne