Zaterdag 22 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

Radio 1 bij FC Twente dames

Terwijl de klusploeg van Achiĺles’12 druk bezig was om het hoofdveld zo goed mogelijk in orde te krijgen voor de 1e competitiewedstrijd bij Achilles’12 van de FC Twente dames op vrijdag 7 september om 19.30 uur tegen PSV, werden er enkele dames van FCT aan de zijlijn geinterviewd. Het interview was live op de radio 1. Zie/hoor bijlage.

E.e.a. had te maken met de damesinterland van dezelfde avond Noorwegen-Nederland i.v.m de kwalificatie voor het WK in Frankrijk.

Frans Kattenpoel

BDObunte kleur en interieurBuro Fons NijlandDroste BouwgroepVST verspaningEurosport BorneValadisKey West Bedding BVDr. WeigertEetcafe De Blauwe EngelVincent zonweringMK Technology GroupKlein Poelhuis InstallatietechniekNetwerk NederlandVan Loon beletteringTolettoNLG WerkvermogenLegtenberg ElektrotechniekPopScoolLoohuis HeftruckservicePreviderGI Business promotorsEgberink dakbedekkingenArt2CoolBCT Architecten, ingenieurs en adviseursOZF | AchmeaHypotheekcompany HengeloKnoef, specialist voor bouw en industrieSigmaxVisionflexFysio Centrum KammingaRiwal HengeloPowerspexCanisaSickman personenvervoerHuiskes Kokkeler AutoleaseBloom PersoneelsdienstenAannemersbedrijf Steggink BV