• Reglement accommodatie en alcoholische drank

  Het bestuur heeft een “Reglement accommodatie en alcoholische drank” vastgesteld. Iedere vereniging moet een dergelijk bestuurlijk reglement hebben. Voor onze vereniging bevat dit reglement diverse algemene landelijke regels, specifieke regels en richtlijnen van de KNVB en eigen regels. Het biedt duidelijkheid aan iedereen die onze accommodatie (de velden en kleedkamers, het clubhuis en het terras en de overige ruimte) bezoekt. Voor onze vrijwillige (bar)medewerkers geeft het houvast voor hun werk, juist ook als zich toch vervelende situaties voordoen. Klik hier voor het reglement

  Hieronder lichten we er twee onderwerpen uit. 

  Geen plastic glazen meer
  Sinds 1 januari 2024 mogen alleen nog herbruikbare glazen en bekers worden gebruikt. Geen plastic meer dus. Wij stoppen met drank in plastic glazen. Een alternatief met herbruikbare glazen is te omslachtig en vergt teveel van onze vrijwilligers. Dus: alleen nog drank in echt glas en alleen in het clubhuis en op het terras. Dus niet: elders op de accommodatie, langs het veld, laat staan op de parkeerplaats! Helaas zien we nog geregeld rokers die hun bierglas meenemen naar de rokersplek op de parkeerplaats. Niet meer doen dus.
  Voor koffie en thee, en voor patat en snacks stappen we ook over op herbruikbaar materiaal, zodra we daarover met onze leveranciers voor ons als vereniging werkbare afspraken hebben kunnen maken.

  Geen vuurwerk
  Al langer geldt dat op accommodaties van amateurvoetbalverenigingen GEEN vuurwerk mag worden afgestoken. Als bestuur kunnen we bij de gemeente desgewenst ontheffing aanvragen, maar we zijn niet van plan dit vaak te doen. Aanvragen? Neem contact op met onze secretaris.