Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

BDO Bedrijventoernooi

Please try entering https://graph.facebook.com/1985425534854544/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Vrijdag 25 mei 2018 is het 10e BDO bedrijven toernooi gespeeld op het sportpark Het Wilbert van Achilles’12. De 23 teams, waaronder 3 damesteams, genoten onder een lekker zonnetje van de sportieve happening. Bij de heren won na een spannende finale BDO 1 van OZF met 1-0. Nadat DVEP Energie de laatste jaren de BDO Cup gewonnen had was het nu het organiserende BDO Accountants en Adviesbureau dat verrassend de 1e prijs in ontvangst mocht nemen. Bij de dames ging Smallsteps met de eer strijken. De 2e en 3e prijs waren voor Humanitas en BDO.Na de prijsuitreiking werden de goede doelen, Stichting Ekiko en Stichting Evi, beiden verrast met een cheque van ieder € 2250,-. Zowel de prijzen als de cheques werden uitgereikt door Arnold Bruggink, oud FC Twente speler en tegenwoordig voetbalanalist bij Fox Voetbal. Tussendoor werd er genoten van een heerlijke barbecue. De kracht van het toernooi is op een sportieve en gezellige manier te voetballen voor dit jaar 2 goede doelen. Vanwege het jubileum was er een DJ en zanger ingehuurd die de stemming er nog lange tijd in hield.

Frans Kattenpoel
Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

 

TolettoKey West Bedding BVNLG WerkvermogenValadisSigmaxLoohuis HeftruckserviceRiwal HengeloKlein Poelhuis Installatietechniekbunte kleur en interieurEgberink dakbedekkingenPopScoolCanisaVan Loon beletteringArt2CoolAannemersbedrijf Steggink BVKnoef, specialist voor bouw en industrieDr. WeigertOZF | AchmeaVisionflexHypotheekcompany HengeloBloom PersoneelsdienstenSickman personenvervoerNetwerk NederlandEurosport BorneFysio Centrum KammingaPowerspexVincent zonweringGI Business promotorsEetcafe De Blauwe EngelDroste BouwgroepBDOBCT Architecten, ingenieurs en adviseursPreviderBuro Fons NijlandVST verspaningHuiskes Kokkeler AutoleaseLegtenberg ElektrotechniekMK Technology Group