• Sponsormogelijkheden

  Achilles’12 is een ambitieuze en maatschappelijk betrokken voetbalvereniging die met bijna 1.000 leden tot één van de grootste clubs van Nederland behoort. Senioren, junioren, meiden, pupillen en voetballers met een beperking vinden bij Achilles’12 een sportieve uitdaging.

  Uw bedrijf onder de aandacht
  Sportpark ’t Wilbert is de gezellige thuisbasis van de club. Tijdens trainingen, wedstrijden en andere events vinden vele spelers, begeleiders en supporters hun weg naar het complex. Het clubgebouw, het terrein, de velden en ook de tenues waarin onze spelers wekelijks regionale voetbalclubs bezoeken, zijn de ideale plek voor de exposure van uw bedrijf.

  Zonder sponsoring geen vooruitgang!
  Naast een succesvol marketinginstrument voor uw organisatie, is uw sponsorbijdrage onmisbaar voor onze club. De investering van onze zakelijke partners maakt het mogelijk om de contributies voor onze leden zo laag mogelijk te houden. Op deze manier maken we voetbal mogelijk voor iedereen in onze maatschappij. Sport voor iedereen. Dat is waar Achilles’12 voor staat.

  Wanneer u Achilles '12 wilt steunen of mensen kent die dat zouden willen doen, neem dan s.v.p. contact op via sponsoring@achilles12.nl