• Sponsormogelijkheden

  Achilles ’12 is een club met een rijk verleden, die samen met haar sponsoren wil werken aan een mooie toekomst. In 2012 hebben wij ons 100 jarig jubileum gevierd en hebben we stil gestaan bij de vele mooie momenten uit het verleden. Achilles ’12 staat ook anno nu midden in de samenleving. Dat houdt meer in dan alleen het facilitairen van voetbalwedstrijden. Zo ondersteunen wij het initiatief “Scoren in de wijk” om zo vanuit onze thuislocatie ’t Wilbert mensen bij elkaar te brengen en willen wij b.v. samen gaan werken met stichting “Resto van Harte”, die mensen uit hun isolement wil halen door het gezamenlijk nuttigen van maaltijden.

  Maar Achilles ’12 is bovenal natuurlijk een (groeiende) voetbalvereniging met bijna 1.100 leden. Deze groei halen we met name door de aanwas van nieuwe jeugdleden. Het technisch beleid is erop gericht het voetbaltalent door ontwikkeling en opleiding tot bloei te laten komen. Dit leidt ertoe dat, mits de kwaliteit aanwezig is natuurlijk, onze zelf opgeleide spelers de kans krijgen om door te stromen. Deze keuze voor eigen spelers betekent ook dat Achilles ’12 niet meedoet aan het betalen van spelers.

  Om voor alle stromingen binnen onze vereniging te zorgen voor goede faciliteiten hebben wij naast alle ondersteuning van vrijwilligers ook financiële ondersteuning nodig. Sponsoring door bedrijven en ondernemingen is dan ook noodzakelijk.

  Achilles ’12 is voortdurend actief met werving en binding van sponsoren. Waar dat kan brengen wij sponsoren ook bij elkaar; onder andere door een aantal keren per jaar een gezamenlijke activiteit of bijeenkomst te organiseren.

  Wij zouden u graag begroeten als sponsor! Bent u daartoe bereid, wilt u informatie of hulp? De leden van de sponsorcommissie kunnen u van verdere informatie voorzien en helpen u graag. Hieronder kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden. U kunt u ook al aanmelden als sponsor met onderstaand formulier.

  Wanneer u Achilles ´12 wilt steunen of mensen kent die dat zouden willen doen, neem dan s.v.p.  contact op via sponsoring@achilles12.nl

  Met sportieve groet, namens de sponsorcommissie,

  Ronald Westerhof

 • Er zijn ook andere mogelijkheden om Achilles ’12 financieel te ondersteunen. Zo hebben we ook een Club van 100