Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

45+ voetbal

Achilles ’12 biedt ook voetballers, die al  enigszins op leeftijd zijn en die niet (meer) in competitieverband willen voetballen, de mogelijkheid om te (blijven) voetballen.

Iedere woensdagavond komt deze groep van 20.00 – 21.00 uur samen om met elkaar een partijtje te voetballen. Gezelligheid hierbij is belangrijk, maar gespeeld wordt altijd om de winst.

Aan een reguliere competitie, georganiseerd door de KNVB, wordt niet deelgenomen. Indien mogelijk wordt deelgenomen aan toernooien en worden er oefenwedstrijden gespeeld.

De wedstrijden zijn 7 tegen 7 op een half veld. Leden van deze 45+ groep laten van te voren, via www. afspreken.nl,  altijd weten of ze aanwezig kunnen zijn.

Heb je interesse en wil je een keer meedoen, dan kan dit de eerste keer geheel vrijblijvend. Enig voetbaltalent wordt wel op prijs gesteld.

Voor informatie  kun je  terecht bij de contactpersonen:

Gerard van Duursen tel: 074-2774603  of Benno Goosen tel: 06-31227910

Huiskes Kokkeler AutoleaseEetcafe De Blauwe EngelNLG WerkvermogenArt2CoolLegtenberg ElektrotechniekAannemersbedrijf Steggink BVMK Technology GroupVan Loon beletteringHypotheekcompany HengeloVisionflexDroste BouwgroepBDOLoohuis HeftruckserviceCanisaNetwerk Nederlandbunte kleur en interieurDr. WeigertTolettoGI Business promotorsBuro Fons NijlandOZF | AchmeaKnoef, specialist voor bouw en industrieSigmaxPreviderPowerspexKey West Bedding BVVincent zonweringPopScoolVST verspaningBloom PersoneelsdienstenBCT Architecten, ingenieurs en adviseursValadisEurosport BorneFysio Centrum KammingaSickman personenvervoerEgberink dakbedekkingenKlein Poelhuis InstallatietechniekRiwal Hengelo