Zondag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 14.00 uur

45+ voetbal

Achilles ’12 biedt ook voetballers, die al  enigszins op leeftijd zijn en die niet (meer) in competitieverband willen voetballen, de mogelijkheid om te (blijven) voetballen.

Iedere woensdagavond komt deze groep van 20.00 – 21.00 uur samen om met elkaar een partijtje te voetballen. Gezelligheid hierbij is belangrijk, maar gespeeld wordt altijd om de winst.

Aan een reguliere competitie, georganiseerd door de KNVB, wordt niet deelgenomen. Indien mogelijk wordt deelgenomen aan toernooien en worden er oefenwedstrijden gespeeld.

De wedstrijden zijn 7 tegen 7 op een half veld. Leden van deze 45+ groep laten van te voren, via www. afspreken.nl,  altijd weten of ze aanwezig kunnen zijn.

Heb je interesse en wil je een keer meedoen, dan kan dit de eerste keer geheel vrijblijvend. Enig voetbaltalent wordt wel op prijs gesteld.

Voor informatie  kun je  terecht bij de contactpersonen:

Gerard van Duursen tel: 074-2774603  of Benno Goosen tel: 06-31227910

TolettoVST verspaningAannemersbedrijf Steggink BVMK Technology GroupKlein Poelhuis InstallatietechniekDroste BouwgroepKey West Bedding BVLegtenberg ElektrotechniekGI Business promotorsVisionflexVincent zonweringArt2CoolPowerspexBCT Architecten, ingenieurs en adviseursHuiskes Kokkeler AutoleaseNLG WerkvermogenNetwerk NederlandPopScoolbunte kleur en interieurCanisaBuro Fons NijlandLoohuis HeftruckserviceBloom PersoneelsdienstenEurosport BorneKnoef, specialist voor bouw en industrieRiwal HengeloFysio Centrum KammingaHypotheekcompany HengeloPreviderSigmaxDr. WeigertSickman personenvervoerEetcafe De Blauwe EngelValadisEgberink dakbedekkingenVan Loon beletteringOZF | AchmeaBDO