Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

Procedure bij gedeeltelijke afgelastingen

Bij gedeeltelijke terreinafkeuring: Welk elftal voetbalt, en welk elftal niet?

De procedure bij gedeeltelijke afgelastingen is door het bestuur als volgt vastgesteld:

  1. De elftallen die zijn ingedeeld in een poule die na afloop van de reguliere competitie nog een extra reeks wedstrijden (bv. nacompetitie of beker) moeten afwerken, krijgen voorrang op de overige elftallen.
  2. Wedstrijden uit categorie A krijgen voorrang boven wedstrijden uit categorie B,
  3. Teams die een gehele competitie voetballen krijgen voorrang op teams die een halve competitie (voor- en najaar reeks) voetballen.
  4. Ook voor de teams die in de week voorafgaande aan de wedstrijd op het kunstgras staan ingepland geldt de rangorde. M.a.w. als een team op kunstgras ingepland staat, betekent dit niet automatisch dat deze wedstrijd voorrang heeft.

Indien bovenstaande rangorde niet voor duidelijkheid zorgt, of bij enig discussie beslist onze wedstrijdsecretaris. Deze is door het bestuur gemandateerd om in voorkomende gevallen wedstrijden te verschuiven.

Fysio Centrum KammingaSigmaxRiwal HengeloCanisaDroste BouwgroepBCT Architecten, ingenieurs en adviseursVST verspaningVincent zonweringKlein Poelhuis InstallatietechniekNetwerk NederlandKnoef, specialist voor bouw en industrieDr. WeigertHuiskes Kokkeler AutoleasePopScoolHypotheekcompany HengeloBuro Fons NijlandNLG WerkvermogenArt2CoolGI Business promotorsTolettoSickman personenvervoerEurosport BorneAannemersbedrijf Steggink BVbunte kleur en interieurPowerspexEgberink dakbedekkingenPreviderEetcafe De Blauwe EngelVan Loon beletteringBDOBloom PersoneelsdienstenOZF | AchmeaLoohuis HeftruckserviceMK Technology GroupLegtenberg ElektrotechniekKey West Bedding BVVisionflexValadis