• Voetbalkamp MO11-1; Wat een feest!

  In het weekend van 29 en 30 juni was het dan eindelijk zo ver, de meiden van MO11-1 van Achilles ’12 gingen op voetbalkamp.

  We sliepen één nachtje in de prachtige accommodatie van buitencentrum De Voshaar in het buitengebied van Enschede (echt een aanrader voor als er meer teams nog eens op kamp willen 😊).

  Nadat alle dames zaterdag gebracht werden rond 10.30 hebben we heerlijk estafettespelletjes gespeeld met elkaar en toen zat de sfeer er gelijk goed in. De middag hebben we vertoefd op het Rutbeek, het heerlijke weer was daar wel fantastisch bij. Na een paar uurtjes waterpret weer terug op slippers en bikini richting de Voshaar voor patatjes. De avond hebben we afgesloten met marshmallows op het (zelf gesprokkelde) kampvuur en een paar prachtige ballads via de karaokeset.

  Een verrassend goede nacht volgde. De ochtend begon met een gezichtsmaskertje. Na dat iedereen weer fris en fruitig was, de slaapzaal netjes was opgeruimd en het ontbijt achter de kiezen was, hebben we het kamp met een spannend voetbaltoernooi afgesloten. Het eindigde met gelijkspel, maar via doelsaldo toch nog een team op nummer 1 geëindigd.

  En toen kwamen de ouders alweer..

  We kijken terug op een onvergetelijk weekend en de meiden waren het er unaniem over eens: ‘Het beste kamp ever!’. Nou daar deden we het voor 😃

  Groetjes van de kampleiding,

  Marleen, Gert-Jan, Richard en Linda