• Achilles’12 begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen per 1 mei. 

 • Het huidige seizoen heeft door de corona helaas niet dat gebracht wat we ervan verwacht hadden; we konden niet trainen en wedstrijden spelen, of alleen beperkt trainen, maar dat was dan weer gebonden aan een leeftijd, en ga zo maar door!
  We hebben nu een punt bereikt waarbij we voor een keuze staan: We kunnen kiezen om of tot eind juli nog zo door te gaan, of om nu alvast een start te maken met de voorbereiding op het nieuwe seizoen 21/22.
  Achilles’12 heeft ervoor gekozen om per 1 mei met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen te beginnen. Dat klinkt natuurlijk spannend en als een grote opgave, maar we gaan ervan uit dat we door vervroegd te beginnen met de selectie van de nieuwe teams, we het organisatorische proces kunnen versnellen om op die manier vernieuwd, fris en sterker het nieuwe seizoen in te gaan. Wat houdt dit precies in?

  De selectieteams starten onder de volgende trainers:
  O19 1 o.l.v. Rik Tijhuis
  O17 1 o.l.v. Patrick Appelmann
  O15 1 o.l.v. Zaki Kellekula
  O13 1 o.l.v. Martin Smink
  O12 1 o.l.v. Selꞔuk Bakacak
  O11 1 o.l.v. Tijmen Zeilstra
  O10 1 o.l.v. Martin Smink
  O09 1 o.l.v. Mehmet Erez Demiroz

  Het aantal spelers dat is geselecteerd is groter dan de uiteindelijk selectie, die uiterlijk 20 juni bekend wordt gemaakt. Hierdoor krijgen spelers ruim de kans zich in de kijker te spelen. De spelers die in de voorlopige selectie komen, worden door de betreffende selectietrainer op de hoogte gebracht. De spelers die niet tot de voorlopige selectie behoren, worden ook zoveel mogelijk in een nieuw team ingedeeld, of blijven in hun huidige team spelen. Zij worden door de trainer of technisch coördinator op de hoogte gebracht in welk team zij gaan uitkomen. U zult begrijpen dat het werken met de nieuwe teams organisatorisch een hele klus is: nieuwe trainers zoeken, de veldindeling maken, trainingstijden plannen enz. De technische staf van Achilles ‘12 zet zich voor de volle 100 procent in om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Mocht het toch niet gaan zoals gewenst, dan doen we er alles aan om dit voor uw zoon of dochter op te lossen.

  Wie is waarvoor verantwoordelijk?
  Freek van Oenen, de nieuwe technisch manager van Achilles’12 is verantwoordelijk voor alle selectieteams binnen Achilles’12 voor zowel de senioren als de junioren. Mocht u een vraag hebben die betrekking heeft op de selectieteams, dan kunt u met hem contact opnemen via het e-mailadres: freekvanoenen1@gmail.com.

  Achilles’12 werkt vanaf komend seizoen met technische coördinatoren, die verantwoordelijk zijn voor de teams die onder de selectieteams vallen.
  Wat kunt u onder meer van de technisch coördinator verwachten:
  Zij coördineren alle activiteiten binnen de groep waarvoor zij verantwoordelijk zijn.
  Ze stellen de trainers aan en begeleiden ze.
  Zij overleggen en stemmen af met de leiders en hoofdleider.

  Technische coördinatoren vanaf 1 mei:
  O19 en O17 groep : Raymond Wienk
  O12, O13 en O15 groep: Raymond van het Bolscher
  O09, O10 en O11 groep: Thijs Kroese
  Meisjes: Jeroen Haverkate

  Tevens werkt Achilles’12 vanaf 1 mei met hoofdleiders, die verantwoordelijk zijn voor de alle teams die binnen hun groep vallen.
  Wat kunt u o.a. van de hoofdleiders verwachten:
  Ze organiseren de teams.
  Zorgen voor het contact met de leiders, technisch coördinatoren en in voorkomende gevallen onderhouden ze contact met ouders en/of spelers.
  Ze zorgen voor het werven, aanstellen en begeleiden van leiders.
  Ze bemiddelen bij incidenten en zijn daarin oplossingsgericht.

  Hoofdleiders vanaf 1 mei:
  O19 groep: Eddy Lelieveld
  O17 groep : Vacant
  O15 groep : Christian Koel
  O12 en O13 groep: Vacant
  O9, O10 en O11 groep: Rob Vehof
  Voor de vacante groepen zoeken wij nog mensen die deze taak op zich willen nemen.

  Heeft u interesse, neem dan contact op met Freek van Oenen via het eerder genoemde e-
  mailadres.

  Zowel de technische coördinatoren, trainers en de hoofdleiders, gaan zich binnenkort via deze website aan u voorstellen, dus houd de site goed in de gaten! We kijken samen met u uit naar een mooi en succesvol nieuw voetbalseizoen!

  Technische staf Achilles’12