Zondag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 14.00 uur

Vriendenloterij Achilles

Op 5, 6 en 7 november worden alle leden van Achilles ’12 gebeld met het verzoek  lid te worden van de Vriendenloterij. Voor elk lid dat via Achilles meedoet aan de Vriendenloterij krijgt de club een mooi bedrag. Met de opbrengst van de verkoop van loten van de Vriendenloterij wil Achilles alle teams, dus ook de niet-selectieteams, voorzien van trainingspakken.

Voor het belteam is Achilles op zoek naar vrijwilligers die op een avond zo’n drie uur leden willen bellen. Dat gebeurt in de vooravond. Medewerkers van de Vriendenloterij verzorgen van te voren een beltraining, het bestuur van Achilles zorgt voor eten en een hapje en een drankje voor de bellers. „We willen graag nieuwe deelnemers aan de Vriendenloterij die Achilles steunen, maar er zijn ook mensen die al meedoen aan de Vriendenloterij. Aan hen vragen wij of ze Achilles willen steunen. Deelname levert Achilles een heel mooi bedrag op”, aldus secretaris Elly van Duist.

OZF | AchmeaBuro Fons NijlandPopScoolVisionflexEetcafe De Blauwe EngelDr. WeigertPreviderRiwal HengeloKey West Bedding BVEgberink dakbedekkingenbunte kleur en interieurMK Technology GroupSigmaxValadisDroste BouwgroepVincent zonweringHuiskes Kokkeler AutoleaseVST verspaningHypotheekcompany HengeloAannemersbedrijf Steggink BVEurosport BorneLoohuis HeftruckserviceSickman personenvervoerPowerspexKnoef, specialist voor bouw en industrieBloom PersoneelsdienstenVan Loon beletteringNetwerk NederlandTolettoArt2CoolGI Business promotorsBCT Architecten, ingenieurs en adviseursFysio Centrum KammingaCanisaKlein Poelhuis InstallatietechniekLegtenberg ElektrotechniekNLG WerkvermogenBDO