Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

Walking Football wint Heracles Tour

Het WF team van Achilles’12 heeft afgelopen vrijdag 29 maart de 1e prijs gewonnen tijdens het Walking Football toernooi van Heracles bij ASV’57. Bij de club, waar oud Achilles speler Patrick Vollenbroek tot voor kort voorzitter was, wist het WF team van Achilles’12 met een wat aangepaste tactiek winnaar te worden van dit toernooi. Ook met Walking Football moet je het spelletje tactisch goed spelen en dat ging Achilles dus deze keer goed af. Ze wonnen tegen Heracles, Borne en Twenterand en verloren tegen de gastheer ASV’57.

Door de extra behendigheidsspelletjes goed te doen, wisten het team uit Hengelo uiteindelijk de hoofdprijs in ontvangst te nemen. Dat waren 5 ouderwetse wedstrijdballen met een veter erin zoals die in het begin van de vorige eeuw ook werden gebruikt. Daarnaast kreeg het team 15 vrijkaarten voor de wedstrijd Heracles -Heerenveen op vrijdag 19 april in Almelo. Het team heeft ondertussen uitbreiding gekregen van Eric Bosman en ook oud 1e elftalkeeper Herman Kolman sluit zich binnenkort aan bij de Old Stars van Achilles’12.

Als andere speler zich geroepen voelen om mee te doen of voor de gezelligheid aanwezig te zijn op donderdagmorgen dan zijn ze van harte welkom. We beginnen met een bakje koffie en trainen elke week van 10.30 tot 11.30 uur. Er wordt wellicht binnenkort zelf meegedaan met een Goede Doelen actie in Hengelo en we organiseren jaarlijks een uitstapje waar onze partners ook bij aanwezig zijn.

Frans Kattenpoel
Wim Brouwer

Riwal HengeloVisionflexKnoef, specialist voor bouw en industrieEurosport BorneTolettoArt2CoolLoohuis HeftruckserviceVan Loon beletteringBCT Architecten, ingenieurs en adviseursbunte kleur en interieurBuro Fons NijlandDroste BouwgroepLegtenberg ElektrotechniekAannemersbedrijf Steggink BVEetcafe De Blauwe EngelEgberink dakbedekkingenDr. WeigertKey West Bedding BVHypotheekcompany HengeloCanisaMK Technology GroupSickman personenvervoerKlein Poelhuis InstallatietechniekFysio Centrum KammingaNLG WerkvermogenBloom PersoneelsdienstenVST verspaningPopScoolValadisSigmaxPowerspexHuiskes Kokkeler AutoleaseNetwerk NederlandBDOGI Business promotorsOZF | AchmeaPreviderVincent zonwering