Zondag 19 mei

Luctor et Emergo – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Horst, Almelo
Aanvang: 14.00 uur

Week van de Scheidsrechter

Vanaf 6 tot en met 14 oktober vindt de “Week van de Scheidsrechter” plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Tijdens deze week roepen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers op om de scheidsrechter te bedanken voor hun waardevolle inzet.

Hierbij roepen wij jullie op om samen met ons de scheidsrechters te bedanken. Dit kunnen we doen door voor aanvang van de wedstrijd even samen te applaudisseren en te roepen “Scheids bedankt”. Ik hoop dat ieder Achilles-lid hiervoor kan zorgen, zodat onze scheidsrechters onze blijk van waardering op deze manier mogen ontvangen.

Bedankt voor je medewerking, prettig wedstrijd en geniet van het voetballen!

Droste BouwgroepEetcafe De Blauwe EngelBCT Architecten, ingenieurs en adviseursSickman personenvervoerTolettoEgberink dakbedekkingenCanisaKlein Poelhuis InstallatietechniekMK Technology GroupFysio Centrum KammingaGI Business promotorsVincent zonweringArt2CoolVisionflexPreviderPowerspexVan Loon beletteringVST verspaningRiwal HengeloEurosport BornePopScoolOZF | AchmeaKnoef, specialist voor bouw en industrieHypotheekcompany HengeloAannemersbedrijf Steggink BVNetwerk NederlandSigmaxbunte kleur en interieurDr. WeigertLegtenberg ElektrotechniekBuro Fons NijlandHuiskes Kokkeler AutoleaseBloom PersoneelsdienstenValadisBDOKey West Bedding BVLoohuis HeftruckserviceNLG Werkvermogen