Zaterdag 22 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

Week van de Scheidsrechter

Vanaf 6 tot en met 14 oktober vindt de “Week van de Scheidsrechter” plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Tijdens deze week roepen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers op om de scheidsrechter te bedanken voor hun waardevolle inzet.

Hierbij roepen wij jullie op om samen met ons de scheidsrechters te bedanken. Dit kunnen we doen door voor aanvang van de wedstrijd even samen te applaudisseren en te roepen “Scheids bedankt”. Ik hoop dat ieder Achilles-lid hiervoor kan zorgen, zodat onze scheidsrechters onze blijk van waardering op deze manier mogen ontvangen.

Bedankt voor je medewerking, prettig wedstrijd en geniet van het voetballen!

MK Technology GroupAannemersbedrijf Steggink BVSigmaxBloom PersoneelsdienstenSickman personenvervoerBuro Fons NijlandCanisaPopScoolVan Loon beletteringVST verspaningKlein Poelhuis InstallatietechniekKnoef, specialist voor bouw en industrieLoohuis HeftruckserviceKey West Bedding BVEgberink dakbedekkingenValadisPowerspexFysio Centrum KammingaHypotheekcompany HengeloOZF | AchmeaArt2CoolRiwal HengeloVisionflexBDOBCT Architecten, ingenieurs en adviseursHuiskes Kokkeler AutoleasePreviderDr. WeigertNetwerk NederlandEurosport Bornebunte kleur en interieurTolettoLegtenberg ElektrotechniekEetcafe De Blauwe EngelNLG WerkvermogenDroste BouwgroepVincent zonweringGI Business promotors